TVÅ SLUT

Ok, då var det slut på Liquid, eller platinom som det hette ett par år. Men det verkar oxå vara slut på vänskapen mellan mig och Joakim, huvudägaren av Liquid. Liquid har inte gått så bra och många skyller på Joakim, och det finns en viss sanning i det. Jag, jag skyller på mig själv. Inte att jag gjort fel, utan att jag inte angripit Joakim bättre med min erfarenhet och stått upp för vad som har varit den rätta vägen att gå. Men vänskapen är inte slut för det, utan den är slut på grund av hans mamma? Vad nu hon har med saken att göra. Jo för en tid sedan slutaden en stor del av personalen, och de sa att de kunde inte jobba med Joakim, Men skulle han sluta så kunde de komma tillbaka. Så jag tänkte inte mer på det, tills Joakims mamma ringde och frågade vad det var för fel på Joakim. Jag hade inget svar, men jag började analysera killen. Och som alla vet, eller borde veta, så letar men fel så hittar man många. Och jag hittade ett fel som jag störde mig på så ofantligt mycket så jag tror inte vår vänskap går att rädda. Han har ALDRIG sagt Tack till mig, alldrig frågat snällt när något ska göras, utan utan alltid get en order, ävan när det gäller privata saker. Till det så lägger han sig i. Oavsett om han vill något eller inte så frågar han alltid vad man ska göra när han ringer. kanske inte låter så falrigt, men det skapar obekväma situationer.
 
Så jag har gjort delar av bokföringen, och nu i torsdags så ringde han och beordrade mig att göra klart innan måndag. Jag hade redan då bestämmt mig för att säga JA om han visade en mista gnutta hänsyn och ödmjukhet, men det var så långt från båda man kunde komma. Så jag sade helt enkelt NEJ, igentligen fast jag inte har något bättre att göra. Och jag kommer att fortsäga säga NEJ tills han lärt sig ödmjukhet.


UKI - ONWARDS... ALWAYS.

samhällsdebatör och allmänt skitsnack om folk, fä och olika publikationer och åsikter. För att recitera KSMB - jag skrivervad jag vill!!

RSS 2.0