irritation: allehanda.se (och dess läsare)

Ok. Allehanda.se är sannerligen en lite småknepig tidngning. Dom vill gärna vara en morgontidning och gärna en med likal anknytning. Kanske lite för lokal kan man tycka när dom skriver om folk som försvinner från en fest och kommer tillbaka några timmar senare. Undrar just hur många som "fösvinner" på fester för att sedan komma tillbaka? Jag har själv tagit en promenad ibland på någon timme mitt i en fest, men inte har det stått i någon tidning inte. Men nu har allenahda.se så lite att skriva om så de måste helt enkelt skriva om folk så går ut och tar en nedlugnings och tillnycktrings promenad.

Singel olycka vid lidl ha ha ha. Här har vi ett liknande nyhets scoop. En man körde av parkeringen. Ok allehanda.se var ju riktigt snabbt på platsen och tog en bild som man nästan inte ser vad som hännt, men nyhetsvärdet är ju maximalt, något för aftonbladet. Men då kommer vi till stjärnan SC, han har kommenterat artikeln - utan att läsa den. Hur begåvat är det: "Detta är en mkt olycksdrabbad väg undrar när det ska göras ngt åt detta" Jo som man säger Lidls parkering är mycket olycksdrabbat av folks som kör av den. Ok nu hör det till saken att korsningen aldelens bredvid Lidl är rätt så olycksdrabbad, men detta visar ju bara att SC inte läst artikeln alls utan har kommenterat den i blindo. EN Sann debatör den där SC.

Sist men inte minnst så kommer vi till några som förmodligen läser allehanda.se. Rån försök mot Folketpark Ja att råna en folkpark en måndag eftermiddag är nog bland det mest desperata försök till pengainförskaffning jag sett i denna stad. Vad trodde dom? Att Avslutningsbalspengarna låg kvar i kassaskrinet. Att Folketspark inte litade på banker och hade alla pengar i form av kontanter liggandes i små tygsäckar under golvplankorna? Tja, vad tror folk. Vet inte riktigt men dessa herrar ligger förmodligen på top 10 i dummaste rånarna i Övik.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

UKI - ONWARDS... ALWAYS.

samhällsdebatör och allmänt skitsnack om folk, fä och olika publikationer och åsikter. För att recitera KSMB - jag skrivervad jag vill!!

RSS 2.0